Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Mannenmode, herenmode online

Mannenmode, herenmode online

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Wij hebben een compleet assortiment herenmode. Dit assortiment bestaat uit overhemden, T-shirts & Polo’s, colberts, jeans en broeken, jassen, Casual vesten en Casual truien.
Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of chic bij ons bent u aan het juiste adres.

Sinds 2010 hebben wij naast onze fysieke winkels ook een internetshop waarop u het grootste deel van onze collectie ook online kunt kopen. Dit alles met dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Bij HetBroekenhuis.nl kun je online je nieuwste garderobe aanschaffen; sportief, casual, net of chic.
Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!
U kunt gratis retourneren of ervoor kiezen om je bestelling op te halen/reserveren in een van onze 18 vestigingen. Maak nu gebruik van de voordelen van internet en de professionele hulp bij ons in de winkels.

Mannenmode collectie

In al onze vestigingen en online vind u een breed aanbod herenkleding voor jong en oud. Een kleine greep ons aanbod modelabels; Tom Tailor, Alberto, Fellows United, Twinlife, Mustang, Wrangler, Culture, Casa Moda, Petrol Industries, Lerros, Cars jeans en Haupt shirts.

Met een ongedwongen sfeer, persoonlijke aandacht en uitgebreide service wordt ervoor gezorgd dat u zich als klant helemaal thuis voelt. Ook online proberen wij u dezelfde aandacht en service te geven zoals u van ons gewend bent.

Geschiedenis “Het Broekenhuis”

Het begon allemaal halverwege de jaren 70 in Haaksbergen. werd er eerst voornamelijk jeans verkocht, gaande weg werd er een compleet casual assortiment mannenmode aangeboden voor jong en oud. Vanuit deze eerste vestiging is het bedrijf in de loop der jaren gegroeid naar zijn huidige grootte met 20 vestigingen in Oost-Nederland. Na al die jaren zijn wij nog steeds zoekende naar nieuwe uitdagingen in nieuwe plaatsen.
Sinds 2010 leveren wij ook via onze webshop, u kunt uw bestellingen plaatsen vanuit de volgende landen; Nederland, Belgie, Duitsland en Oostenrijk.

Logo

In ons logo is nadrukkelijk de afbeelding van “Lord Kitchener” verwerkt, (een Britse oorlogsheld, staatsman en veldmaarschalk) in een van zijn beroemde poses voor een klassiek geworden recruteringsaffiche. Dit als verwijzing dat Het Broekenhuis er ook voor u is.

Lord Kitchner - Het Broekenhuis Mannenmode online

Het broekenhuis in het nieuws

19-10-2015Regionale dagbladen
Kledingzaak Het Broekenhuis in Haaksbergen 40 jaar in bedrijf

10-10-2017Telegraaf
Betaalbaarheid als rode draad

 

 

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×