Door Corona langere bezorgtijden bij PostNL! - Gratis retourneren!

Kleine jeans maten

Ken je dat ook wanneer je een kleine inch maat hebt? Dat er geen broek in jouw maat verkrijgbaar is? Wij horen het regelmatig in onze winkels en aan de telefoon of via de mail.
Daarom hebben wij bij Het Broekenhuis besloten om ook de kleine jeans maten voorradig te houden voor  jou. Helaas wordt niet alles gemaakt in deze maten maar toch hebben wij een selectie voor jou kunnen maken.

Maat 27, maat 28 of Maat 29 in lengte 32 of in lengte 36? Van Cars Jeans hebben wij diverse modellen in de kleinere jeans maten en in diverse lengtes. Stoer, modern en geschikt voor iedere man!

Voor een jeans moet je dan ook bij Het Broekenhuis zijn, snel te bestellen vanuit je eigen stoel thuis. Of laat hem gratis reserveren in een winkel van jouw keuze.

Selecteer in bij de heren jeans jouw maat aan de linkerkant van het scherm en er verschijnt direct een overzicht met alle modellen die beschikbaar zijn in deze maat.

Lengte 36

Lengte maten zijn altijd lastig, vooral wanneer je een kleinere maat hebt. Wij hebben van diverse merken lengte 36 herenjeans voorradig. van 27/36 tot zelf een enkeling in 46/36. Wij verkopen deze lengte van merken als Mustang Jeans, Wrangler, Petrol Industries, Alberto en Cars Jeans.

Ieder seizoen zullen wij proberen de nieuwste modellen voor jou voorradig te hebben. Let wel vaak is het op=op, aangezien de merken met name de kleine jeans maten en hele grote maten niet op voorraad houden.

Kleine jeans maten

Maat 27, maat 28 of Maat 29 in lengte 32 of in lengte 36? Van Cars Jeans hebben wij diverse modellen in de kleinere maten en in diverse lengtes. Stoer, modern en geschikt voor iedere man!

Bekijk onze jeans collectie
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×