Door Corona langere bezorgtijden bij PostNL! - Gratis retourneren!

TOM TAILOR – ZEG JA!

TOM TAILOR – ZEG JA!

In Tom Tailor Collectie voorjaar / zomer 2019 moedigt Tom Tailor zijn klanten aan om in zichzelf te geloven, zichzelf trouw te blijven en gewoon van zichzelf te houden. Zonder grenzen of compromissen.
Ongeacht de regels, schoonheidsidealen of andere sociale conventies – wees trots, wees zelfverzekerd, wees moedig.
In de huidige wereld waar het draait om de constante vergelijking op alle sociale mediakanalen, moedigt het merk zijn klanten in de lente / zomer 2019 aan om een stapje terug te doen, te ontspannen en opnieuw van zichzelf te houden. Onvoorwaardelijk – ongeacht of ze aan sociale verwachtingen voldoen.

Collectie 2019

De collectie is weer veelzijdig, kleurrijk, stoer en sportief. Mooie kleurige T-shirts met leuke prints worden afgewisseld met mooie basic shirts en polo’s in rustige kleuren. Veel van de shirts zijn voorzien van leuke kleine details zoals een extra bies, labeltje of stiksel.
Daarnaast hebben wij diverse basic truien en vesten in ons assortiment zitten. Deze sweaters en vesten zijn mooi en comfortabel te dragen in het voorjaar door het gebruik van luchtige kwaliteiten.
Ook hebben wij diverse zomerjacks van Tom Tailor, lekker comfortabel voor als het onverhoopt iets frisser is dit voorjaar. Deze voorjaar jacks zijn rijk uitgewerkt en hebben een mooie smallere pasvorm.

Kom en overtuig jezelf bij Het Broekenhuis en bekijk de collectie van Tom Tailor of Tom Tailor Denim. Zowel online als in onze vestigingen van Het Broekenhuis kun je altijd slagen!Tom Tailor Zomer 2019

 

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×