Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

TOM TAILOR – ZEG JA (herfst / winter 2018)

TOM TAILOR – ZEG JA (herfst / winter 2018)

Maak je eigen geluk. Maak je op voor een reis vol geweldige avonturen.  Verf je grijze alledaagse leven in kleuren. Word de held van je dagelijkse leven in de stad en spring direct de drukte van de stad in. Wees de actieve schepper van je eigen leven met optimisme, durf en levensvreugde. Dat is waar het Tom Tailor merkverhaal SAY in de kern voor staat. Of gewoon: word een kleine superheld in je dagelijks leven. Voor jezelf en voor anderen. In de herfst / winter-campagne demonstreren ze dit op een eigenaardige, brutale manier en nodigen ze kijkers uit om hun denkbeeldige masker en cape zelf aan te trekken.

Het merk

TOM TAILOR volgt de laatste trends op de voet, zonder daarbij zijn unieke signatuur te verliezen. In plaats daarvan combineert TOM TAILOR de mode van nu met de stijl die je gewend bent. Daarbij houdt het merk de trends in de straten van wereldsteden goed in de gaten. De ontwerpers vertalen deze laatste trends naar makkelijk draagbare kleding, gedragen door de normale man. Daarbij wordt een goede pasvorm natuurlijk niet vergeten en wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. TOM TAILOR bewijst bovendien dat modieuze kwaliteitskleding niet duur hoeft te zijn.

TOM TAILOR kleding voor jou

In de collectie TOM TAILOR vind je stijlvolle en comfortabele kledingstukken die unieke combinaties mogelijk maken. Er zijn overhemden, T-shirts en pullovers gewoon voor de alledaagse dagen. Maar ook overhemden en jasjes die uitstekend geschikt zijn voor een belangrijke presentatie of afspraak op je werk.

Wij bij Het Broekenhuis maken ieder seizoen weer de mooiste selectie uit deze collectie. Kom dan ook binnen in 1 van onze vestigingen omjezelf te overtuigen van de Tom Tailor Kleding. Of bestel nu snel en eenvoudig vanuit je eigen stoel thuis.

✅Grote Tom Tailor Collectie ✅Snel en Eenvoudig bestellen ✅Gratis retourneren & achteraf betalen mogelijk ✅Bestel snel!

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×