Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Tom Tailor – Herfst- en Wintertrends 2019/2020

Tom Tailor – Herfst- en Wintertrends 2019/2020

Voor mannen is het belangrijk dat de kleding de juiste mix heeft en hun stijl weergeeft ook weer deze herfst en winter. Dit betekend makkelijke Jeans, shirts, T-shirt en Truien. Tom Tailor maakt modische kleding voor een goede prijs, kleding waarin jij je prettig voelt.

Tom Tailor Voor iedere gelegenheid

De kleding zal zeker aan ieder zijn smaak voldoen. In je vrije tijd heb je gelijk met een casual look. Een mooi shirt, casual trui en een paar coole sneakers zorgen voor de perfecte uitstraling op herfst- en winterdagen.
Wil je iets gekleder? Voeg een stoere chino-broek toe in plaats van een jeans. Wil je je sportief kleden? Dan heeft Tom Tailor de leukste hoodies voor mannen en sweatervesten. Stoere casual kleding om je lekker in te ontspannen.

Mannenmode in de Herfst & Winter?

Deze winter zie je veel aardetinten zoals bruin en grijs gecombineerd met fellere kleur accenten zoals geel, rood en blauw. Stoere ruit patronen maken een comeback. Trendy en eens een keer iets heel anders dan printjes.

Bekijk nu de totale Tom Tailor collectie hier en bestel snel en eenvoudig online. Wil je liever eerst de ‘touch en feel’?  Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen.

Wees open. Heb vertrouwen. Wees positief. Probeer iets nieuws, maar blijf jezelf. Wees uw tijd maar tijdloos voor.
Vind je weg in de mode-jungle. En slenter door het leven met je eigen opvallende casual stijl.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×