Door Corona langere bezorgtijden bij PostNL! - Gratis retourneren!

Retourneren

Retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je iets online besteld hebt wat toch niet blijkt te passen, of het product bevalt je toch niet. Wij hebben goed nieuws voor u, want u kunt de bestelde artikelen altijd retourneren zonder opgaaf van reden!

Nederland

Dit kan heel eenvoudig door het pakket GRATIS terug te sturen naar het onderstaande adres. In de mail met Track& Trace code vind u een link om een gratis retourlabel te downloaden, print dit label uit, plak deze op de doos. U kunt het pakket inleveren bij het dichtstbijzijnde PostNL punt.

Het Broekenhuis
Koehorstmaat 11
7561 BM  Deurningen

 

Retourneren of ruilen in een vestiging
U kunt de bestelling retourneren of ruilen bij één van onze winkels. Neem de bestelling met het retourformulier en aankoopbewijs dat bij uw bestelling zat mee naar de winkel. Bij de inname van uw retour ontvangt u een ontvangstbewijs.
In de winkel zult u niet direct het bedrag terug krijgen, dit wordt binnen 5 werkdagen op uw bankrekening teruggestort of gecorrigeerd bij AfterPay.

Belgie

Dit kan heel eenvoudig door het pakket terug te sturen naar het onderstaande adres, hiervoor worden slechts €4,- retourkosten in rekening gebracht. In de mail met Track & Trace code vind u een link om een retourlabel te downloaden en betalen, print dit label uit en plak deze op de doos. U kunt het pakket inleveren bij het dichtstbijzijnde BPost punt.

Het Broekenhuis
Koehorstmaat 11
7561 BM  Deurningen

Voorwaarden

Wij verzoeken u echter te voldoen aan de volgende punten:

– Kleding kan alleen ongedragen geruild worden. Het passen van een door u bestelde broek, shirt, overhemd etc.. is natuurlijk geen probleem
– Wil je iets ruilen of je geld terugvragen dan kan dit binnen 14 dagen na levering
– Eventueel aangehechte fabrikantlabels en/of prijslabels moeten nog aan het artikel zitten
– Stuur altijd het aankoopbewijs of een kopie mee.
– Wilt u ruilen? geef hierop aan of u wilt ruilen voor een andere maat of een ander artikel.
– Het aankoopbedrag retour? Geen probleem! Geef op het meegestuurde formulier aan dat u het bedrag retour wilt ontvangen samen met uw bankrekeningnummer. (PayPal betalingen worden terug geboekt op uw PayPal account, AfterPay betalingen worden door ons aangepast of geannuleerd)
– Berekende bezorgkosten/handelingskosten worden terug betaald.

Kleuren

De kleuren die op uw scherm staan kunnen licht afwijken van de eigenlijke kleur, hieraan kunnen geen rechten worden ontleent. Wanneer de kleur niet is als u wenst kunt u het artikel ten alle tijden retour sturen.

Retourneren winkelaankopen

Retourneren van een winkelaankoop kan alleen in een van onze filialen. Zorg ervoor dat u altijd beschikt over de kassabon en dat alle kaartjes nog aan de artikelen zitten. In verband met de veiligheid van onze medewerkers geven wij helaas geen geld retour in onze filialen.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×