Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Petrol kleding Herfst / Winter

Petrol kleding Herfst / Winter

Klaar om de nieuwe Petrol herfst / wintergarderobe te tanken? Dit seizoen hebben we een vrachtwagen vol stoere items aan onze gloednieuwe collectie toegevoegd.
Er zijn een paar drijvende krachten achter al deze verse spullen. Natuurlijk is een daarvan het motorisch gerichte gevoel, dat diep verweven is in het Petrol DNA. De Petrol kleding met een thema rondom motoren heeft altijd een vintage Amerikaanse uitstraling. Je ziet dit in de stoere jassen, de fijn afgestelde retro-patches en legerprints. Ruwe kleuren als terracotta, marineblauw en legergroen hebben de overhand voor dit seizoen, vooral in onze kabelbreisels en gestepte jacks.

Petrol heren jeans

Het model ‘Mechanic’ en ‘Seaham’ zijn de nieuwe toevoeging aan onze Petrol denim collectie. De Seaham is een stoere 5-pocket jeans die in verschillende wassingen te verkrijgen is. Een stoere jeans met een slim fit pasvorm.
De Mechanic jeans is in een lichte en donkere wassing verkrijgbaar. Het is misschien nieuw, maar het is al een van de meest iconische items van Petrol Industries. De Mechanic is de perfecte werkspijkerbroek voor mannen die graag hun handen vuil maken en verwachten dat hun kleding tegen een stootje kan. De taps toelopende pasvorm is tijdloos en toch super comfortabel dankzij de extra ruimte rondom het bovenbeen. Om het gereedschap van de eigenaar veilig te houden tijdens het werk, hebben ze de achterzakken extra stevig gemaakt.

Interessant feitje: de extra zak op het linkerbeen is geïnspireerd op een oude arbeidersjeans die de designers vonden. Op deze jeans had de vakman een extra zak genaaid om zijn checklist bij de hand te houden.

Petrol Kleding – de Basic Essentials

Die ene simpele trui, een paar comfortabele shorts of een onmisbaar t-shirt. Echte mannen hebben favorieten spullen die ze gewoon niet willen kwijtraken. Tijdloze items gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij Petrol begrijpen ze jou als man perfect.
Daarom zijn onze ontwerpers op zoek gegaan naar de beste fits, stoffen en stijlen. Nu is het wachten eindelijk voorbij: ze hebben nu de Basic-Essentials collectie geïntroduceerd. Een vrachtwagen vol fijn afgestelde, rechtlijnige items die de drijvende kracht achter je garderobe worden. Ze zijn tijdloos, comfortabel en passen bij elk item dat u bezit. Nog een groot voordeel, ze zullen nooit uit voorraad gaan. Ben je klaar voor een proefrit? Bekijk de Petrol Collectie!

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×