Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Petrol Industries – Heren Herfst &Winter collectie

Petrol Industries – Heren Herfst &Winter collectie

Vintage, de jaren 70, retro, authenticiteit en de dagelijkse scènes op de straten van New York zijn de grootste bron van inspiratie geweest voor de Petrol Industries ontwerpers. Deze inspiratie heeft dit seizoen weer geresulteerd in verschillende kleur blokken, elk met innovatieve etikettering, trims, stoffen en een verrassende mix van materialen in de collectie, een collectie completer dan ooit!
Met de Petrol Industries T-shirts en heren overhemden heeft het merk dit seizoen gekozen om de focus meer op actuele kenmerken te leggen zoals lichte denim, twill en alle-over afgedrukte katoen. De lederen etiketten die worden gebruikt geven een extra winterse en luxe indruk. De sweatshirts zijn beschikbaar met verschillende kragen en hoodies, geven de collectie een jeugdig en trendy gevoel.
Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van kleding en lederen riemen, staat Petrol Industries nog steeds bekend om de authenticiteit. Een robuuste en iconografische look geworteld in werkkleding en duidelijk geïnspireerd door Amerikaanse klassiekers. Ze blijven streven naar een collectie met een uitgesproken in stijl en rijk aan materiaal en afwerking. Obsessieve aandacht voor detail resulteert in een product dat een beroep op degenen die op zoek naar een echt authentiek vintage stijl.

PETROL-INDUSTRIES-MEN-FW14_31PETROL-INDUSTRIES-MEN-FW14_7
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×