Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Petrol Industries – Winter 2015-2016

Petrol Industries – Winter 2015-2016

De basis van Petrol Industries ligt in ruwe aardolie (Crude oil) dat door mijnwerkers diep onder de grond naar boven wordt gehaald. Al meer dan een kwart eeuw laat Petrol Industries zich inspireren door het mining proces waarmee ruwe olie wordt gewonnen. Door de aantrekkingskracht van het onbekende. Het werken met ruwe materialen. De kracht van natuurlijke elementen. En het overwinnen van obstakels. Dat is de brandstof voor Petrol Industries. Dat is de Petrol ‘drill to thrill’.

Alles wat bij dit proces komt kijken is door de designers van Petrol als inspiratiebron gebruikt voor de nieuwe Petrol Industies winter 2015-2016 Collectie. Dit is duidelijk terug te zien aan de uitgewerkte details en een mooie authentieke ‘seventies’ sfeer die u van Petrol gewend bent.

Petrol Industries – Winter 2015-2016

Dit seizoen zijn de ruiten minder aanwezig in de overhemden, zo zullen er meer effen kleuren gecombineerd worden met micro en grote all over prints. Daarnaast worden er mooie dikke stoffen gebruikt voor een extra ruw en stoer beeld.
De t-shirts, sweatshirts en denim shirts zijn er in Uni en Melange in verschillende wassingen. Truien en vesten zijn uitgevoerd in mooie grove breisels van melange garens. Daarnaast zijn er mooie stoere Petrol sweaters verkrijgbaar met prints.

Bekijk hier de gehele Petrol Industries collectie

herenkleding wintercollectie van petrol industries Petrol Industries winter collectie herenmode
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×