Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Overhemden met korte mouwen

Overhemden met korte mouwen

Op zomerse dagen zijn heren overhemden met korte mouwen ideaal. De korte mouwen geven een zomerse draai aan je outfit en het zorgt ook nog eens voor extra comfort.
Tegenwoordig kun je ook op je werk prima een overhemd met korte mouwen dragen onze collectie bied je een ruime keuze aan de mooiste heren overhemden met korte mouwen waarmee de vrije en werkmomenten van het leven ook modieus een comfortabel zijn.

Nog niet zo lang geleden waren overhemden met korte mouwen op kantoor ondenkbaar. Maar goed dat de man van nu zelf mag weten wat hij aantrekt en kan kiezen tussen gemakkelijke vrijetijdskleding en bedrijfskleding. Overhemden met korte mouwen hebben op casual Friday en in de vrije tijd natuurlijk alle voordelen van hemden met lange mouwen – maar het ziet er bij zomerse temperaturen wel zo ontspannen uit.

Overhemden met korte mouwen

Onze online shop biedt een ruime keus aan overhemden voor aantrekkelijke prijzen. Met de pasvormen Regular fit, Modern fit of Slim fit en vele verschillende designs. Wij verkopen overhemden van merken als Culture, Giordano, Lerros, Tom Tailor, Twinlife en nog vele merken meer.
Ben je opzoek naar een klassiek heren overhemd met korte mouwen? Kijk dan eens bij de Collectie van Culture, Giordano en Casa Moda. Wil je iets sportiever dan zijn de merken Lerros, Tom Tailor en Twinlife op jouw lijf geschreven.

Je vindt zeker een overhemd van jouw smaak. Kijk op je gemak online naar de nieuwste overhemden met korte mouwen en bestel eenvoudig vanuit je stoel thuis!

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×