Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

NZA – New Zealand Auckland – Voorjaar/zomer

NZA – New Zealand Auckland – Voorjaar/zomer

Het karakter dat Nieuw-Zeeland typeert in combinatie met zijn culturele erfgoed maakt het een constante bron van inspiratie voor NZA – New Zealand Auckland. Ervaar de levensstijl van Nieuw-Zeeland Auckland in de kleding van dit merk.

De inspiratie van New Zealand Auckland

Het merk NZA (New Zealand Auckland) is in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal kledingmerk. Het merk laat zich inspireren door de adembenemende en unieke landschappen van New Zealand! Vaak komt het nationale symbool van New Zealand, de zilvervaren, terug in de print designs.
Een ander kernmerk van de collectie zijn de vaak subtiele details. Deze rijke details geven de NZA collectie met heren overhemden, truien, vesten, sweaters etc. dat beetje extra. Daarnaast zorgt New Zealand Auckland ervoor dat al hun kleding op een duurzame manier geproduceerd wordt.

New Zealand Auckland – Avontuurlijke Herenmode

De stoere, zelfverzekerde man voelt zich helemaal thuis in een outfit van New Zealand Auckland. Dit label laat zich inspireren door de adembenemende natuur van hun thuisland Nieuw-Zeeland. Een hoog draagcomfort en de optimale pasvorm maken de kleding uitermate geschikt voor de man die zijn tijd graag buiten doorbrengt. Maar het oog wil ook wat: het design met de rijke detaillering maken van kleding van New Zealand Auckland herenmode op zijn mooist.

Heren Collectie NZA

NZA – New Zealand Auckland brengt een totale collectie met voor iedere man wat wils. De grote collectie bestaat uit polo’s overhemden, truien, vesten en jassen. Hoe het kleedmoment ook is, met de collectie van NZA is er voor ieder moment iets draagbaars.
Natuurlijk houdt dit mannnenmode merk ook rekening met de natuur. De productie van de NZA kleding gebeurd op een duurzame manier, zoals het hoort!

De style en kwaliteit herenmode

Het merk NZA heeft ieder seizoen weer de mooiste en actuele herenmode collecties. In deze collecties wordt gebruik gemaakt van mooie stoffen en rijke detaillering. Geinspireerd door de natuur van New Zealand biedt dit herenmode merk een stoere herencollectie voor mannen met karakter!

Kom binnen bij Het Broekenhuis of bestel snel en eenvoudig de nieuwste mode van New Zealand Auckland herenmode online.

NZA wordt verkocht bij een geselecteerd aantal vestigingen, de vestigingen van Het Broekenhuis in Borne, Haaksbergen en Hengelo.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×