Door Corona langere bezorgtijden bij PostNL! - Gratis retourneren!

Mode voor 60 plus

Natuurlijk moet kleding niet alleen mooi zijn het moet ook comfortabel zitten. Wij van Het Broekenhuis hebben in al onze vestigingen de laatste mode. Met merken als ‘Originals by GCM’, Culture, CASA MODA, Baileys bent u verzekerd van de nieuwste comfortabele herenkleding.

60plus mode – kleding voor heren

Opvallen hoeft niet meer maar opgemerkt worden door uw kleding wordt altijd gewaardeerd. Een veel gehoorde klacht is dat de huidige mode niet meer aansluit met de wensen op latere leeftijd. Prints en kleuren zijn te druk of te opvallend. Daarom hebben wij altijd de mooiste ruit overhemden of enkele rustige print designs in ons assortiment. Niet opvallend maar mooi.
Een mooie heren pullover van Fellows United, CASA MODA of Baileys kan altijd mooi gecombineerd worden met een bijpassend heren overhemd. Combineer dit alles met een mooie herenbroek van Meyer, ‘Club of Comfort‘ of Alberto en u bent weer helemaal geslaagd.

De mooiste 60+ herenkleding – Leeftijd is slechts een getal

Het spreekwoord gaat; ‘Kleren maken de man’. Dit geldt natuurlijk voor iedereen en ook voor de 60-plussers. Kleding maken voor een groot deel uit hoe u overkomt. Een korte broek of druk heren shirt maakt natuurlijk een hele andere indruk dan een combinatie van een mooie heren pantalon, overhemd met een colbert.
Wij hebben de mooiste heren pantalons en colberts voor iedere gelegenheid. Kom eens langs in een van onze vestigingen voor een persoonlijk ongedwongen advies. Woont u iets verder weg of wilt u liever thuis vanuit uw eigen stoel uw keuze maken? Kijk dan eens online in ons assortiment en bestel snel en eenvoudig online. Niet tevreden? Dan kunt u het altijd gratis retourneren.

Aanbevolen producten

Mode voor 60+

Ben je op zoek naar de nieuwste herenkleding? Onze collectie op de nieuwste trends in de herenmode. Seizoen in seizoen uit, maken wij weer een selectie met de mooiste herenmode. Mooie casual herenmode die comfortabel is te dragen en volgens de laatste mode.

Bekijk de nieuwste herenmode!
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×