Home Product Merk Haupt overhemden

Maat

  • M
  • L
  • XXL
  • 3 XL

Kenmerken Overhemd

Haupt overhemden

Haupt overhemden kunt u vergelijken met Duitse automerken. De hoge kwaliteit in combinatie met met stijlvolle vormen en de bekende Duitse degelijkheid. De overhemden zijn een toonbeeld van kwaliteit en design. Een echte must have voor de garderobe van elke man. Om mee te doen met de trends, zorgt Haupt ieder jaar voor verrassende nieuwe Haupt overhemden. Deze overhemden worden in de meest actuele kleuren en designs ontworpen. Op deze manier loopt u er altijd trendy bij.

Trendy kleuren Haupt overhemden
Dit merk gebruikt alleen hoogwaardige stoffen voor de Haupt overhemden en schenkt veel aandacht aan de pasvorm van de collectie bij mannen. De overhemden zijn naast de mooie stoffen en een goede pasvorm, ook rijkelijk gedetailleerd met speciale stiksels en voeringen. Daarom bent u verzekerd  van prachtige modische hemden.

Online bestellen overhemden
Bestel nu snel en eenvoudig de gewenste items thuis vanuit uw stoel met gratis verzending. Uw bestelling wordt gratis dan bij u thuis afgeleverd op het aangegeven adres. Wilt u toch liever gebruik maken van een persoonlijk advies van een van onze medewerkers? Reserveer dan de gewenste items vrijblijvend in een vestiging van uw keuze! Bekijk dan hier welke vestiging voor u het dichtstbijzijnde is en kom langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag met hun deskundig advies in onze winkel.

Lees meer/minder
7000-2241 Wit 7000-2241 Wit

Overhemden

7000-2241 Wit

 59,95