Home Product Merk Colours & Sons

Colours & Sons

De collecties van Colours & Sons zijn wild, kleurrijk en geschikt voor dagelijks gebruik. Urban en toch geïnspireerd door de natuur. Gekke prints worden gemengd met traditionele stoffen zoals wol en katoen. Moderne fits gaan gepaard met liefdevolle details … COLOURS & SONS is geen merk: het is een levensstijl. Gewoond en gedragen door dappere avonturiers, zelfverzekerde globetrotters en de sportieve city-man.

Er zijn geen grenzen aan de creativiteit! Met passie, teamgeest en authenticiteit ontwerpen ze individuele modestukken met de hoogste normen van kwaliteit en stijl. Daarnaast is het hun doel om meer kleur in jouw leven te brengen

Ga met ons mee op onze reis!’

Colours & Sons voor mannen

Dit is het credo vanaf het begin toen COLOURS & SONS in 2012 werd gelanceerd. Sinds 2016 is het merk ‘volwassen’ en gaat het zijn eigen weg op het gebied van hedendaagse mode. Laat u inspireren door de unieke stijlen en de grote verscheidenheid aan kleuren.
Vanaf het begin heeft het merk als missie om mode te creëren voor jonge mannen, met doordachte en liefdevolle details, een moderne snit en hoogwaardige materialen. Colours & Sons is geïnspireerd door de natuur en zijn avonturiers, sportieve alledaagse helden en oude klassiekers. Tegelijkertijd neemt het merk zich niet al te serieus. Ze staan voor perfect bijpassende kleurenschema’s en gekke prints in combinatie met een goed gevoel voor humor.

Bestel nu snel de nieuwste herenmode online bij Het Broekenhuis! Is de bestelling niet naar wens? Het retourneren kan snel, eenvoudig en is gratis!

Ontdek de wereld en zijn kleuren met Colours & Sons.

Lees meer/minder
9420-330 Aqua 9420-330 Aqua

Overhemden

9420-330 Aqua

 69,99

9420-330 Marine 9420-330 Marine

Overhemden

9420-330 Marine

 69,99