Home Product Merk Camel Active

Camel Active

Mannelijk, sportief en outdoor, dit zijn de kernwaarden van Camel Active.

Camel Active is een fashionmerk dat moet worden ervaren, waarbij het merk zich richt op de man in drukke steden die houdt van adembenemende landschappen en reist naar verafgelegen landen. De hele collectie heeft een echte outdoor style en gevoel, waarbij de hele collectie ook nog eens van een zeer hoge kwaliteit is!

Het merk biedt casual mode artikelen voor actieve mannen en maakt hiermee deel uit van hun dagelijks leven. Daarbij zijn de items mooi om te dragen en stijlvol. De collectie kenmerkt zich door een vleugje nonchalance waar modeliefhebbers gek op zijn. Hiermee is een relaxte en stijlvolle look gegarandeerd!

De collectie wordt gemaakt in een comfortabele casual pasvorm. De items zijn daarbij rijk uitgewerkt en voorzien van een extra actief draagcomfort. Dit laat zich zien door de mooie stiksels, afgewerkte naden en het gebruik van comfortabele en functionele stoffen.

LET OP! Dit merk wordt bij Het Broekenhuis alleen verkocht in de vestigingen; Haaksbergen, Enschede, Hengelo en Vriezenveen. Je kunt onze gehele collectie ook online bekijken.

Lees meer/minder

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.