Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

LERROS 2020 – Frisse kleuren en een Sportieve Look

LERROS 2020 – Frisse kleuren en een Sportieve Look

De nieuwste collectie van Lerros kleding in 2020 brengt de zomer naar je toe. De frisse kleuren van burnt orange en groen geven de gehele collectie een frisse vrolijke en zomerse uitstraling.

De collectie heeft weer een sportieve en casual uitstraling en is weer gemaakt van de mooiste materialen. Door de comfortabele pasvorm is deze collectie geschikt voor iedere man. Met Lerros ben je altijd modische en hedendaags gekleed.

LERROS kleding – Voorjaar & Zomer 2020

Ook dit voorjaar en zomer hebben wij weer een uitgebreide selectie gemakt van de mooiste LERROS kleding. Hierbij hebben wij de draagbaarheid niet uit het oog verloren. De mooie frisse kleuren maken het dat de herenmode voor iedere man draagbaar blijft op ieder moment van de dag.
De Poloshirts en T-shirt van het merk zijn er in vele verschillende kleuren en designs. Voor in jouw vrije tijd of op een dag op kantoor er is altijd voldoende keus.
De gehele collectie is weer uitstekend op elkaar afgestemd, de kleuren van de Lerros heren overhemden en shirts komen in de gehele collectie weer terug en daardoor is deze perfect met elkaar te combineren. Voor wanneer het wat frisser is in het voorjaar hebben wij natuurlijk ook een oplossing. Met mooie casual heren vesten of mooie heren truien ben je altijd goed voorzien op een frisse dag.

Op een mooie zomerse dag mogen de shorts natuurlijk niet vergeten worden. Ook dit seizoen vind je bij ons weer de mooiste heren bermuda’s en shorts. Mooie denim cargoshorts maar ook gekleurde katoenen shorts. Ideaal voor een zomerse dag en perfect afgestemd op de rest van de collectie.

GLerros mannenmodeeschiedenis Lerros heren mode

Al in 1983 begon Lerros met het verkopen van sportieve heren overhemden. Maar niet lang daarna begon het merk met het verkopen van totale collecties. Vandaag de dag hoeft dit herenmode merk zich niet meer te bewijzen op het gebied van de mannenmode. Dit merk wordt verkocht in meer dan 30 landen en heeft wereldwijd meer dan 1200 verkooppunten!
Wij bij Het Broekenhuis verkopen al vele jaren LERROS en zijn al jaren overtuigd van de door hun gebrachte kwaliteit en uitstraling. Kom eens binnen of kijk online in onze online shop en overtuig jezelf van dit mannenmode merk.

LERROS en Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt het woord van 2020 en de toekomst. Voor ons en jou, maar ook voor alle merken in de fashion industrie. Lerros kan de wereld niet ineens veranderen maar het merk streeft erna om haar wel iedere dag een beetje beter te maken.
Als internationale modeproducent zijn ze voor veel meer verantwoordelijk dan alleen zorgen dat de Lerros mannen er goed uitzien. Lerros ziet het als haar plicht om ervoor te zorgen dat het handelen de sociale en ecologische richtlijnen continu en duurzaam verbetert. Voor de Lerros klant, maar ook hun partners, leveranciers en medewerkers.
Iedere bijdrage, groot of klein, brengt ze een beetje dichter bij het doel. Ze werken hier iedere dag aan. En daar zijn ze al een hele tijd mee bezig.

LERROS gebruikt voor steeds meer producten biokatoen uit gecontroleerd biologische teelt. Dus hoeven er geen genetisch gemodificeerde planten of chemisch geproduceerde meststoffen of pesticiden te worden gebruikt tijdens de teelt. Irrigatie vindt voornamelijk plaats met behulp van natuurlijke neerslag, om kostbaar water te besparen. Nadat de katoen is geoogst worden de teeltgebieden gebruikt voor andere planten, wat bijdraagt aan de zorg voor de boeren en de vruchtbaarheid van de bodem waarborgt.
Tot 2024 zal LERROS bijvoorbeeld 65% van de katoen die gebruikt wordt via het Better Cotton Initiative (BCI) betrekken.

Wil je meer weten over Lerros en het duurzaamheid beleid? Kijk eens op; ILOVELERROS

Lerros Casual herenmode

Online de nieuwste herenmode bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwste herenmode van LERROS? Kom eens binnen in een van onze vestigingen of kijk online in onze online shop bij Lerros en ontdek en overtuig jezelf van dit mannenmode merk.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×