Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Herenmode Herfst – Winter 2014-2015

Herenmode Herfst – Winter 2014-2015

De herenmode is enerzijds ruig met duidelijke rock invloeden en anderzijds heel natuurlijk en rustig. Ook de sport is een bron van inspiratie geweest.

Blauw wordt overduidelijk één van de populaire kleuren zowel in het voorjaar als in het najaar. In het najaar en de winter domineren de donkere kleuren.

Het stoere van de nieuwe mode zit ‘m vooral in de materialen en de manier waarop deze hun vorm krijgen. Gewassen, gekreukte en gevlekte kwaliteiten zien we niet alleen bij denim, maar ook bij bijvoorbeeld wol en leer. In combinatie met een oversized look, zorgt dit voor een nonchalante, ongedwongen en behaaglijke uitstraling. Ruimvallende, grof gebreide vesten met opvallende patronen en kleuren, enorme koltruien en de shirts in stoere blokruiten zijn de grote vertegenwoordigers van stoere look. De kleuren variëren van wolwit, camel en zachtgrijs tot nachtblauw en rood. Helemaal hip deze herfst en winter: sjaalkragen op vesten en truien.

Naast het type met de ruigere casual kleding, zien we ook een sterke comeback van de echte gentleman deze man gaat de klassieke mode met een luxe uitstraling niet uit de weg! Ook bij combinaties en kostuums spelen innovatieve stoffen en vernieuwende pasvormen een belangrijke rol. Gespeeld wordt met een afwisseling van matte en glanzende materialen. De modellering is tamelijk slank met aansluitende shirts en colberts. Maar de pasvorm is heel comfortabel, zodat de mode toch ‘easy’ draagt.

Neem o.a. een kijkje bij de collecties van:

Fellows United
Petrol Industries
LERROS
Tom Tailor

Hoe de man zijn outfit ook samenstelt en combineert, een vast gegeven is dat er altijd een verrassingselement in mag zitten. Dat geldt zowel voor materialen, modellen en kleuren, Neem dus een kijkje bij Het Broekenhuis.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×