Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Heren shorts

Heren shorts

Heren Shorts zijn een populaire keuze voor als het weer het toelaat, verruil je jeans dan ook voor een short. Door de invloed van vele sporten, zoals basketbal, voetbal en ook surfen hebben de shorts voor heren zich ontwikkeld tot sportieve vrijetijdskleding. Dit seizoen zien we veel verschillende kleuren en patronen.
Dit seizoen zijn alle combinaties mogelijk, de shorts van bij Het Broekenhuis zijn er in vele soorten en modellen.  De korte broeken voor heren zijn er in vele kleuren en motieven. Vaak wordt er gekozen voor een stoere ruit of streep motief en op die manier is de short een echte eye-catcher.

Shorts voor mannen – een compleet assortiment bij Het Broekenhuis!

De shorts voor mannen zijn een ware must-have voor de warme zomermaanden. Lekker luchtig, op die manier kunnen de benen ook een beetje zon krijgen. In de online shop van Het Broekenhuis zal je ook vast jouw favoriete korte broek vinden voor een betaalbare prijs. Daarnaast kun je nu vanuit je luie stoel de leukste short bij ons bestellen zonder enige moeite!

Merken Heren shorts

We hebben heren shorts van verschillende merken;

Shorts Petrol Industries
Petrol maakt leuke korte broek voor de heren in leuke designs. Stoer en uitdagend op een eigen manier

Shorts Cars Jeans
Cars maakt leuke modische shorts voor de mannen, zo zijn ze vaak rijk aan details.

Shorts DNR
Donar maakt short voor elke man. Zoekt u een klassieke of vlotte bermuda, of een mooie heren short dan bent u bij DNR aan het juiste adres. Wij bij Het Broekenhuis hebben de toppers voor u op een rij gezet!

Shorts Lerros
Lerros maakt modische shorts welke weer zeer goed zijn te combineren bij de rest van hun collectie. De kleuren onderling tussen de bermuda’s en T-shirts, polo’s of overhemden van Lerros zijn uitstekend op elkaar afgestemd.

 

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×