Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Fellows United – Winter 2015-2016

Fellows United – Winter 2015-2016

De nieuwe Fellows United collectie voor het winter 2015-2016 is weer binnen. De collectie kenmerkt zich weer door de rijke uitstraling en uitgewerkte items. Zo zijn de overhemden voorzien van rijke details en prints en zijn voor de truien en vesten weer de mooiste kwaliteit stoffen gebruikt.

Fellows United is al jaren een bekend merk en werd opgericht door Jack van Gelder en enkele vrienden, nadat Jack van Gelder stopte werd Toine van Peperstraten de nieuwe ambasadeur van het merk. Door deze connecties is een link met de voetbal dan ook snel gemaakt en hierdoor zijn al enkele jaren enkele oud-internationals van het Nederlands elftal het gezicht van Fellows United. Ieder half jaar hebben deze 4 mannen een gezellige dag samen geheel verzorgd door Felows United waarbij er een foto-shoot is met de nieuwe collectie.
Ook dit jaar is er een promo film gemaakt tijdens de foto-shoot van de nieuwe collectie. Bekijk het filmpje hieronder en neem een kijkje achter de schermen van het merk.

Fellows United – Winter 2015-2016

Ieder seizoen wordt er een magazine uitgegeven met informatie over de nieuwe collectie en informatie over gadgets, cars en voetbal, Altijd leuk dooor te lezen! Het magazine kunt u meenemen in onze vestigingen.

Kijk op de Fellows United pagina voor een compleet collectie overzicht!

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×