Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Corona – nieuws & Updates

Beste klant,

Bij Het Broekenhuis is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en jou als klant het allerbelangrijkste. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19) treffen we een aantal extra voorzorgsmaatregelen. We informeren je graag over hoe we je in onze winkels en online op www.hetbroekenhuis.nl zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en jou de service kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent.

Let op: Op de koopavonden  zijn wij gewoon geopend

Bezoek je toch liever op een andere avond onze winkel voor een persoonlijk advies? Dat kan in 2 van onze vestigingen in Hengelo en Haaksbergen (alleen op afspraak). Bel ons op 074 – 2777 555 voor een afspraak!

Onze maatregelen;

We volgen uiteraard de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen alle noodzakelijke hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We desinfecteren alle contactpunten zoals pinautomaten en kassa’s. Daarnaast vragen we onze medewerkers een veiligheidsprotocol te volgen en niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

Onze winkels:

Alle winkels proberen wij vooralsnog open te houden en daar doen we met al onze collega’s heel erg ons best voor. Het zal alleen de eerste tijd allemaal iets anders gaan dan u gewend bent maar wij hopen dat u hiervoor begrip kunt opbrengen.

Onze webshop;

Uiteraard kun je ook nog steeds een nieuwe garderobe shoppen via www.hetbroekenhuis.nl. Onze webshop is gevuld met de nieuwste en mooiste herenmode dus shop nu eenvoudig via uw eigen stoel thuis.

Wel zijn de bezorgtijden van de bestellingen iets langer dan dat je gewend bent van ons. Het aantal door PostNL te bezorgen pakketten is enorm gestegen. Online bestellen is tenslotte een makkelijke en veilige manier om te shoppen. Door de drukte die ontstaan is door het grote aantal bestellingen is het mogelijk dat de levering van jouw bestelling vertraging oploopt.
We vragen in deze bijzondere periode hiervoor jouw begrip en geduld, wanneer het anders loopt dan je gewend bent. Wij zetten samen met PostNL alles op alles om de vertragingen te beperken.

Wat kun jij doen?

  • Heb je symptomen van verkoudheid of koorts? Shop dan even niet in onze winkels, maar via www.hetbroekenhuis.nl
  • Probeer in de winkel zoveel mogelijk afstand tot elkaar te bewaren (min. 1,5 meter)
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos

Pas goed op jezelf, houd gepaste afstand tot elkaar en wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×