Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Corona – nieuws & Updates

Beste klant,

Bij Het Broekenhuis is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en jou als klant het allerbelangrijkste. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19) treffen we een aantal extra voorzorgsmaatregelen. We informeren je graag over hoe we je in onze winkels en online op www.hetbroekenhuis.nl zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en jou de service kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent.

Let op: Onze koopavonden komen te vervallen

We willen je erop wijzen dat onze koopavonden voorlopig komen te vervallen. Bezoek je toch liever op een avond onze winkel voor een persoonlijk advies? Dat kan in 2 van onze vestigingen in Hengelo en Haaksbergen (alleen op afspraak). Bel ons op 074 – 2777 555 voor een afspraak!

Onze maatregelen;

We volgen uiteraard de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen alle noodzakelijke hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We desinfecteren alle contactpunten zoals pinautomaten en kassa’s. Daarnaast vragen we onze medewerkers een veiligheidsprotocol te volgen en niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

Onze winkels:

Alle winkels proberen wij vooralsnog open te houden en daar doen we met al onze collega’s heel erg ons best voor. Het zal alleen de eerste tijd allemaal iets anders gaan dan u gewend bent maar wij hopen dat u hiervoor begrip kunt opbrengen.

Onze webshop;

Uiteraard kun je ook nog steeds een nieuwe garderobe shoppen via www.hetbroekenhuis.nl. Onze webshop is gevuld met de nieuwste en mooiste herenmode dus shop nu eenvoudig via uw eigen stoel thuis.

Wat kun jij doen?

  • Heb je symptomen van verkoudheid of koorts? Shop dan even niet in onze winkels, maar via www.hetbroekenhuis.nl
  • Probeer in de winkel zoveel mogelijk afstand tot elkaar te bewaren (min. 1,5 meter)
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos

Pas goed op jezelf, houd gepaste afstand tot elkaar en wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×