Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Privacy verklaring

Privacy verklaring

Het Broekenhuis B.V. respecteert uw privacy en verklaart uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk te zullen behandelen. Deze gegevens zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt of aan derden worden verstrekt. Het Broekenhuis zal uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de geldende wetgeving op dit gebied. Door uw…

Read more
Levering

Levering

Levering zal uiterlijk geschieden binnen 2 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het artikel. Tot €39,95,- betaald u €7,50 per order, bij een order bedrag vanaf €39,95 zullen er geen bezorgkosten worden gerekend

Read more
Bestelling volgen

Bestelling volgen

Op het moment dat u een bestelling plaatst bij Broekenhuis.nl krijgt u een bevestigingsmail van uw bestelling. Afhankelijk van de beschikbaarheid van het artikel zal deze binnen 4 werkdagen worden verstuurd.

 

Read more
Betalen van je bestelling

Betalen van je bestelling

Het betalen van een bestelling bij Broekenhuis.nl kan op verschillende manieren. Hieronder hebben we ze overzichtelijk op een rijtje gezet:

Read more
Retourneren

Retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je iets besteld hebt wat toch niet blijkt te passen, of het product bevalt je toch niet. Wij hebben goed nieuws voor je, want je mag producten altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan heel eenvoudig door het pakket terug te sturen, u betaalt in dat geval alleen de verzendkosten voor het terug sturen.

Read more
Hoe bestel ik?

Hoe bestel ik?

Wij hebben het bestellen van kleding extra makkelijk gemaakt. Wij helpen u stapsgewijs het bestelproces door met duidelijke omschrijvingen. Het bestelproces bestaat uit 3 logische stappen:

Read more
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×