Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Casa Moda Voorjaar/Zomer 2019

Casa Moda Voorjaar/Zomer 2019

Kaapstad, Zuid Afrika’s grote metropolis vormt de inspiratie voor de 2019 voorjaar/ zomer collectie van het merk Casa Moda.

Nieuwe collectie Casa Moda

De Casa Moda collectie heeft 3 kleuren thema’s voor het voorjaar/zomer 2019 seizoen. Met deze thema’s kan iedere man bijna slagen. Van fellere zomerse kleuren voor hartje zomer tot het bedeesde en het basic maritieme kleur thema. Dit thema met marine en rood als basis kleuren is natuurlijk altijd geschikt om te dragen.

Het blauw van de Atlantische oceaan vormt samen met aqua en mint kleuren de basis van de huidige collectie. Daarnaast zie je de maritieme kleuren Rood en Marine natuurlijk weer terug. Deze 2 kleuren mogen niet ontbreken in de collectie van een man.

In het hoog zomer zien wij mint abrikoos en vurige roodtinten, kleuren die passend zijn voor de tijd van het jaar met veel zon en warme temperaturen. Natuurlijk komen deze kleuren ook als accenten terug in de items waardoor er voor iedere man wat wils is.

Casa Moda bij het Broekenhuis

Kom en overtuig jezelf bij Het Broekenhuis. Het merk Casa Moda wordt niet verkocht in al onze vestigingen. In de vestigingen; Borne, Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Raalte, Rijssen, Vriezenveen is dit merk volop verkrijgbaar. Bestel nu snel vanuit je eigen stoel thuis of kom langs in 1 van onze vestigingen.

Casa Moda herenmode 2019 Casa Moda Zomer 2019 Casa Moda Voorjaar 2019
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×