Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Camel Active Menswear lente/zomer 2017

Camel Active Menswear lente/zomer 2017

Camel Active werkt in de lente/zomer van 2017 met tegenstrijdigheden om gewoonten te doorbreken: formele casual kleding tegen de speelse workwear en urban-geïnspireerde outdoor stijlen. Deze look is modern, niet te formeel, en combineert een casual stijl met functionele details en hybride oplossingen.

Vaste, platte stoffen worden gecombineerd met slub-garens, mouliné-looks of jacquards. Deze combinatie van tegenstellingen creëert een opwindende nieuwe eenheid. De belangrijkste kleuren dit seizoen zijn; Indigo en lichter blauw in verschillende schakeringen met daarnaast beige en wit. Ook krachtige olijftinten komen in deze collectie voor en zorgen voor de highlights.

Camel Active Collectie 2017

De jacklengte wordt dit seizoen bepaalt door de Blouson jacks en cropped veldjacks, hierbij zorgt het nylon voor een licht gewicht en aangenaam draagcomfort. Daarnaast worden de jacks op sportieve wijze vernieuwd door details zoals gecombineerde stoffen of jersey-applicaties.

Ook de overhemden hebben een nieuwe en frisse stijl dit seizoen. De overhemden worden licht gewassen en krijgen daardoor een authentieke en cleane look op verschillende kleurniveaus. De etnische en cold pigment dye-looks zorgen voor sterke accenten, daarbij combineren innovatieve garment-dyed overhemden dit seizoen draagcomfort met dagelijkse inzetbaarheid.

Bij het breigoed richt het merk zich op lichte kwaliteiten, nieuwe kraagoplossingen en silhouetten. Bij dit alles staan melange en mouliné-kwaliteiten op de voorgrond. Ook tropische all-over prints en grafische minimal-prints vormen een centraal thema. Deze prints komen terug in de overhemden, polo’s en T-shirts.

Ook bij de broeken zorgen nieuwe elastische stoffen voor vernieuwing. Deze stoffen zorgen bij de broeken voor comfort en behoud van de pasvorm.

Bekijk hier de Camel Active promo film van het voorjaar/zomer 2017 of bekijk hier onze Camel Active collectie online!

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×