Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Bezorging kerst 2017

Bezorging kerst 2017

Het is bijna weer kerst en dit is de tijd dat mensen gaan shoppen voor een mooi nieuw kerst outfit. Wil je zeker weten dat jouw bestelling binnen is voor de kerstdagen? Bestel dan ruim op tijd en wacht niet tot de laatste dagen. PostNL levert normaal gesproken pakketten binnen 24-uur, echter door de drukte rond de kerstdagen kan dit niet altijd gegarandeerd worden.

Bezorging met PostNL

Bestellingen die u doet bij ons uiterlijk 20 december, zullen gegarandeerd op 22 december allemaal aangeboden zijn aan PostNL en worden 23 december normaal gesproken dan bij u bezorgd. Van bestellingen vanaf vrijdag 23 december kunnen wij niet meer beloven dat deze op tijd worden verstuurd voor de kerstdagen.

Letop; Van bestellingen die u plaatst doormiddel van handmatig overboeken kunnen wij de levertijd niet garanderen, dit i.v.m. de doorlooptijden bij de banken. In dit geval kunt u beter kiezen voor Achteraf betalen met AfterPay. De bestelling wordt in dat geval wel direct afgestuurd en u ontvangt de factuur enkele werkdagen later van AfterPay.

Reserveren in een winkel

Wilt u een artikel gratis in een winkel reserveren en voor de kerst hebben? Bestel dan voor dinsdag 19 december, uiterlijk 22 december ligt uw reservering dan klaar in de gewenste vestiging. Reserveringen gedaan vanaf 19 december kunnen helaas niet gegarandeerd worden.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×