Gratis retourneren! - Achteraf betalen! - Binnen enkele dagen thuis

Alberto jeans

Alberto jeans

Alberto, pants we love. Dat is de lijfspreuk van het broekenmerk Alberto. Naast de Alberto jeans ziet u grote verscheidenheid aan type broeken in de collectie van Alberto. Zowel sportieve jeans, coloured pants als nette chino’s, het maakt allemaal deel uit van de collectie Alberto herenbroeken. Wel zijn alle broeken in 1 opzicht hetzelfde; “ de gegoten pasvorm”
De heren jeans van Alberto zitten als gegoten bij een zeer brede doelgroep; jong en oud en er zijn modellen en wassingen voor iedere gelegenheid. Het Duitse karakter van Alberto typeert zich door hoogstaande kwaliteit en goede pasvormen. De Alberto Jeans bevatten hun eigen ontwikkelde T400 Elasthan, deze zorgt voor het bekende stretch comfort zonder dat het model uit de broek gaat.

Alberto jeans collectie

De broeken van Alberto zijn goed te combineren met diverse andere merken uit onze winkels, zoals met de overhemden van Culture en Haupt of met de collectie van Fellows United. Kies hierdoor zelf het moment waarop je de kleding draagt; Casual, sportief of zakelijk

Een bekend gezegde van alberto is het volgende:

“Really good jeans should feel like a second skin. Pants which you don’t just wear, but which feel like a part of you.”

Dit is in een notendop waar Alberto voor staat.

Bekijk al het aanbod met Alberto Jeans

 

 

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×